Keluarga

Salam Lebaran 2014

Assalamualaikum… Berakhir Ramadhan penuh berkah, semoga dapat bersama lagi tahun depan insyaallah…Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat semua kenalan di alam maya…semoga lebaran kali ini lebih barakah dan meriah hendaknya… Tahun ini giliran beraya di rumah abah di Kg Sungai Lang Banting…tahun ni kami hidangkan menu BAKSO untuk tetamu yang bertandang…meatball bakso beli… Continue reading Salam Lebaran 2014

Hubby and Me · Keluarga · Peribadi

Ramadhan. Syria. Mesir. Paman. Syawal

Assalamualaikum Ramadhan berlalu dan aku sedih. panjangkah umur ku untuk ke ramadhan selepas ini? …aku tak tahu dan hanya mampu berdoa…semuanya telah tertulis dalam luh mahfuz…yang aku mohon usai tiap solatku agar aku dimatikan dalam iman dengan mengingati dan menyebut nama Mu Ya Allah…ku mohon agar diberatkan timbangan amal kebajikan ku di padang mahsyar nanti…aku… Continue reading Ramadhan. Syria. Mesir. Paman. Syawal

Keluarga

Nikah adik nani…

Assalamualaikum 24 Mac 2012 adik aku nani selamat menjadi isteri kepada zuhairi…tahniah nani walaupun lambat update dlm blog…sebenarnya nak tggu gambar2 rasmi dari OP-isal, tp xpelah, aku update dulu gambar2 dari photographer picisan-wawa..hahaha… muka aku & abi takde sbb xdpt dtg masjid tgk diorg nikah…sibok prepare makan tengahari utk rombongan pengantin lelaki..baju pon xsempat tukar,… Continue reading Nikah adik nani…

Keluarga

Semoga mak diberkati Allah

Assalamualaikum Selamat hari lahir mak…terima kasih kerana melahirkan & membesarkan anak-anak yang baik, penyayang & penuh kasih sayang seperti suamiku…terima kasih kerana doa mak yang berkat itu sentiasa mengiringi kami untuk hidup bahagia…terima kasih kerana dapat menumpang kasih sayang mak yang tidak berbelah bagi itu…tanti doakan mak sentiasa bahagia & ceria bersama kami selamanya! *mak… Continue reading Semoga mak diberkati Allah

Keluarga

Selamat harijadi Abah!

Assalamualaikum Malam lepas majlis tunang nani, kami adek beradek keluar makan sama-sama utk sambut besday abah…belated besday…tarikh sebenar abah lahir adalah pada 26 Oktober…lewat sket beberapa hari sbb sibuk ngan majlis nani…apepun, kami anak-anak abah ucapkan selamat harijadi abah ke 64 tahun…semoga abah sentiasa dalam rahmat Allah di dunia & akhirat…abah adalah abah paling COOL… Continue reading Selamat harijadi Abah!

Keluarga

Nani dah tunang!

Assalamualaikum 29 Oktober 2011…tarikh bersejarah buat adik aku nani…yeyyyy nani dah tunang!…alhamdulillah…selamat semuanya…thanks buat sedare mare yg sudi tolong sempurnakan majlis nani ni…insyaallah beberapa bulan lagi majlis besar nani akan berlangsung…smg Allah permudahkan semuanya… Mak! nani dah tunang dah mak…mesti mak happy!…mak mmg kenal tunang nani ni sbb nani kawan ngan zul pun dah lama…dulu2… Continue reading Nani dah tunang!