Home Sweet Home · Journey to Master · Kawan

Adik-adik Master!

Assalamualaikum Semester kedua bermula awal bulan Mac 2014…kelas masih belum tahap stress dengan assignment lagi…adik-adik classmate plan datang rumah laman bakawali…saje katenye nak jalan-jalan and nak makan-makan rumah ahkak dia ni…ahkak ok je…diorang dtg hari jumaat sbb hari tu je yang takde kelas… Oleh sbb ahkak diorg ni tengah di awal pregnancy, diorg offer diri… Continue reading Adik-adik Master!

Kawan

Seloka Nursai’dah

Assalamualaikum Seloka ini ditulis oleh Nursai’dah, sahabat paling peramah dan kaya dengan gelak tawa…seloka sempoi tapi lucu ni mengenai karakter setiap ahli group A, IS220 UiTM Shah Alam (2003-2005) dan dibacakan sewaktu aktiviti berkumpulan dalam lawatan ke Kelantan & Terengganu sebelum kami grade…sweet memories! Hati tenang tiada gundah, Sambil berjalan menaiki beca, Ini seloka dari… Continue reading Seloka Nursai’dah

Kawan

Mariah Carey ku dah bertunang!

Assalamualaikum Tahniah asilah!…tahniah arwin!…tahniah famili asilah yg nice giler!…ingat lagi entry ni? yup..rakan duet ku sudah disunting jejaka pilihan hati…oleh sebab tarikh kawen asilah sama ngan tarikh kawen adik aku nani, makanya aku dan suami plan utk hadir ke majlis tunang asilah di Skudai…so kami pun roger2 lah sekali si sahabat, Lin & Zura…jadilah kami… Continue reading Mariah Carey ku dah bertunang!

Hubby and Me · Jalan-jalan · Kawan

Family Day @ Tiara, PD

Assalamualaikum Ni citer bulan lepas punyer…lama dah peram..hee…seronok! sbb dah lama opis tak buat event mcm ni…cuma nak bgtau, Tiara Beach Resort ni sesuai utk family yg ade anak2 kecik sbb ada waterpark…tp kurang sesuai utk yg nak honeymoon…ok enjoy photo!..byk gmbr masa sukaneka..sbb paling meriah & kepoh…hahaha…gmbr kredit to bihan, kak ida & camera… Continue reading Family Day @ Tiara, PD

Kawan · Kenangan

Badminton, Melaka & Durian…

Assalamualaikum Entry ni dah tertangguh dari bulan Julai hari tu…huhu…tp aku tetap nak catat kat blog aku gak…ok tahun ni UTeM jadi tuan rumah sukan staf..maka team badminton kami yg tetap setia gerak ke melaka dengan kereta sendiri…nilai-melaka taklah jauh mane…walaupun naik kete sendiri, tp team kami wajib naik bas utk ke dewan tournament…aku tumpang… Continue reading Badminton, Melaka & Durian…