Home Sweet Home · Journey to Master · Kawan

Adik-adik Master!

Assalamualaikum Semester kedua bermula awal bulan Mac 2014…kelas masih belum tahap stress dengan assignment lagi…adik-adik classmate plan datang rumah laman bakawali…saje katenye nak jalan-jalan and nak makan-makan rumah ahkak dia ni…ahkak ok je…diorang dtg hari jumaat sbb hari tu je yang takde kelas… Oleh sbb ahkak diorg ni tengah di awal pregnancy, diorg offer diri… Continue reading Adik-adik Master!