Home Sweet Home · Journey to Master · Kawan

Adik-adik Master!

Assalamualaikum Semester kedua bermula awal bulan Mac 2014…kelas masih belum tahap stress dengan assignment lagi…adik-adik classmate plan datang rumah laman bakawali…saje katenye nak jalan-jalan and nak makan-makan rumah ahkak dia ni…ahkak ok je…diorang dtg hari jumaat sbb hari tu je yang takde kelas… Oleh sbb ahkak diorg ni tengah di awal pregnancy, diorg offer diri… Continue reading Adik-adik Master!

Home Sweet Home

Laman Bakawali: Pertanyaan & Jawapan

Assalamualaikum Sebenarnya dah lama tak bukak akaun blog…ntah kemana mood sudah lari laa..hee…bz ngan pindah rumah, bz ngan komitmen rumahtangga & bz nak deal ngan rasa malas mengarang blog pon ye jugak…terkejut tengok ada komen yang pending yang tanya pasal renovation & kota seriemas…insyaallah akan dijawap semua pertanyaan dalam entry yang lengkap nanti…tunggu ye Ramai… Continue reading Laman Bakawali: Pertanyaan & Jawapan

Home Sweet Home

Laman Bakawali: Beli cat & mengecat!

Assalamualaikum Cari cat di area nilai 3 jer…malas nak survey jauh2…mcm2 jenis cat boleh dipilih…ikut pada bajet masing2…ade yg outdoor & indoor…kami beli ICI Dulux kaler green tanzania…warna cat utk dapur extension…kod warna cat diberi oleh developer….bg sama kaler dgn umah asal…utk cat brand ni bg 5 liter harga lebih kurang rm135…mungkin tpt lain ade… Continue reading Laman Bakawali: Beli cat & mengecat!