Home Sweet Home · Journey to Master · Kawan

Adik-adik Master!

Assalamualaikum

Semester kedua bermula awal bulan Mac 2014…kelas masih belum tahap stress dengan assignment lagi…adik-adik classmate plan datang rumah laman bakawali…saje katenye nak jalan-jalan and nak makan-makan rumah ahkak dia ni…ahkak ok je…diorang dtg hari jumaat sbb hari tu je yang takde kelas…

Oleh sbb ahkak diorg ni tengah di awal pregnancy, diorg offer diri nak masak sendiri…oiii senang la gitu…ahkak tinggal beli barang jer…then pandai-pandai ler korang nak bersilat kat dapur tu…chef tukang masak, tukang buat air, tukang basuh pinggan…semuanya adik2 lelaki yg buat…adik2 pompuan boleh relax2 sket…hee…ahkak diorg ni lagi la lepak jer duk dpn tv…hahaha

Terima kasih Mashi, Lini, Kevin, Kechik, Kemey, Jufri & Arep…sudi dtg umah ahkak…ada rezeki, kita buat masak-masak & makan-makan lagi yer…all de best korang untuk last semester yg start september 2014 ni…ahkak terpaksa tangguh ke semester dpn…nak deliver my baby dulu…nnti dtg jenguk baby k…

IMG_4157
Calon-calon menantu…
IMG_4163
Menu 1: Kailan ikan masin
IMG_4165
Menu 2: Ayam masak blackpepper
IMG_4166
Menu 3: Tumis cendawan & bayam
IMG_4167
Menu 4: Salad buah
IMG_4168
Mashi & Lini 
IMG_4171
Makan atas tikar jer…hee
IMG_4177
Menu 5: Tempe goreng
IMG_4178
Menu 6: Ikan siakap stim limau
IMG_4179
Menu 7: Ikan merah stim limau
IMG_4181
Bismillah…jom makan!
IMG_4182
Seronok makan ramai-ramai!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s