Keluarga

Salam Lebaran 2014

Assalamualaikum…

Berakhir Ramadhan penuh berkah, semoga dapat bersama lagi tahun depan insyaallah…Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat semua kenalan di alam maya…semoga lebaran kali ini lebih barakah dan meriah hendaknya…

Tahun ini giliran beraya di rumah abah di Kg Sungai Lang Banting…tahun ni kami hidangkan menu BAKSO untuk tetamu yang bertandang…meatball bakso beli kat AZ ZAIN FROZEN FOOD…ramai yang puji meatball tu sedap sangat…so, sape2 teringin, boleh la beli kat kedai halalan toyyiban – produk halal pilihan muslim tu…

Alhamdulillah raya tahun ni sangat istimewa sebab tengah mengandung 7 bulan…insyaallah raya tahun depan beraya bertiga la kami…syukur alhamdulillah aku diberikan kesihatan yang baik untuk berpuasa dan berhari raya bersama keluarga…

Raya tahun ni juga menyaksikan (cewahh) buat pertama kalinya tak membeli baju raya…hahaha gitew! jubah dan tudung raya pertama di sponsor oleh adikku wawa…tq wa! dan utk raya seterusnya pakai je jubah yang ada kat rumah…ahhh jimat sgt..hee…husband pun recycle baju melayu tahun2 lepas…kami lebih excited dengan makhluk Allah yang comel dalam perut ni sebenarnya..hee…so, persiapan raya dibuat ala kadar sahaja…

Ok jumpa lagi di next entry insyaallah!

IMG_4584
‘Selamat Hari Raya abah, maafkan salah silap yanti, halalkan makan minum’…gitulah skrip bermaafan dgn abah
IMG_4595
Tukang sponsor baju raya tahun ni…Wawa
IMG_4605
‘Sayang selamat hari raya…i love uuuuu’
IMG_4596
Adik bongsuku…
IMG_4608
Abah tengah kunyah kuih raya…
IMG_4631
Anak2 abah…Nani beraya belah mertua…obviously sejak 8 tahun lepas mak takde dalam gambar…al-fatihah buat mak ;(
IMG_4636
Abah senyum😉
IMG_4654
Selamat Hari Raya baby mommy!
IMG_4667
Proud daddy & mommy to be
IMG_4674
Candid!
IMG_4676
‘Look at abah’ pose!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s