Hubby and Me

Suamiku di Hari Lahirku

Assalamualaikum

Ini cerita bulan Mac yang lepas…

Suamiku pun pandai buat kejutan tau…hee…sempena hari lahir aku suami hadiahkan “gift voucher” lagi…memang berbaloi-baloi…hahaha…tahniah buat suamiku kerana sangattttt kreatif bagi hadiah pada isterimu…senyum sampai telinga…thanx for red roses yg tak pernah lupa diberi setiap tahun…akhir kata, “terima kasih sayang, kamu memang hebat”…

5macPicture 018

Red roses🙂

5mac1Picture 017

I love u too…

5mac2Picture 027

You made my day

5mac3Picture 016

Kek pun ada jugak…kata hari jadi kan…hee

5macmorePicture 024

Yeayyy boleh beli baju…RM100 shj tau!

teluPicture 022

Ok tudung boleh claim harga RM80

papatPicture 023

Yang ni tunggu suami dapat bonus, tp rasenya takdelah nak beli semahal ini kan

5maconePicture 020

Ok yg ni best, tolong isteri gosok baju seminggu sekali..yahuuu!

loroPicture 021

Yang ni mmg suami suka & willing nak buat selalu…tak payah claim pun takpe..hee

sijiPicture 019

Haa yg ni boleh claim kalau aku penat sgt..hee

One thought on “Suamiku di Hari Lahirku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s