Peribadi

Instagram

Assalamualaikum

Salam ramadhan buat sahabat semua..hee ucapan in advanced..syukur pd Allah sbb dpt lg kita jumpa bulan penuh rahmat ni..sama-sama kita tingkatkan amal pd ramadhan kali ni..

Maaf sbb lama tak update di blog ni..tp tetap nak kongsikan kisah-kisah ahli syurga utk kita hayati betapa tinggi iman dan taqwa mereka…tiap kali baca, mesti aku sebak…betapa jauhnya kita kalau nak dibandingkan dgn ketakwaan org2 yg dijanjikan syurga oleh Allah ni…

Skrg ni aku byk update kat instagram je..tengah addict kat situ..tunggulah nanti kalau dah buhsan ngan instagram, aku kembali semula pada blog ni…hihi…sampai bertemu lagi! Ni nak share gambar2 kat instagram..boleh follow aku kat sini..taip je zulfakirana..babai

20120711-120956.jpg

20120711-121006.jpg

20120711-120941.jpg

20120711-121014.jpg

20120711-121054.jpg

20120711-121114.jpg

20120711-121138.jpg

20120711-121207.jpg

20120711-121227.jpg

20120711-121240.jpg

20120711-121300.jpg

20120711-121322.jpg

20120711-121333.jpg

20120711-121359.jpg

20120711-121432.jpg

7 thoughts on “Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s