Home Sweet Home

Laman Bakawali: Pertanyaan & Jawapan

Assalamualaikum

Sebenarnya dah lama tak bukak akaun blog…ntah kemana mood sudah lari laa..hee…bz ngan pindah rumah, bz ngan komitmen rumahtangga & bz nak deal ngan rasa malas mengarang blog pon ye jugak…terkejut tengok ada komen yang pending yang tanya pasal renovation & kota seriemas…insyaallah akan dijawap semua pertanyaan dalam entry yang lengkap nanti…tunggu ye

Ramai jugak yg dah tanya mana gambar rumah baru…hee..yg ni pun insyaallah akan di post soon..serba salah jugak mula2 sbb takut org kata nak menunjuk-nunjuk kita renovate rumah, tp masa buat entry pasal kota seriemas ni dulu pun mmg niat nak bagi panduan & guideline utk mana2 pembaca yang nak renovate rumah…sbb aku cari barang2 & idea utk renovation pun drpd blog2 jugak…so, skrg aku nak membantu org lain plak…semoga diberkati!

Kepada yati & kem, insyaallah saya akan jawap dalam bentuk yg proper nanti…utk jaa & kawan2 yg tanya pasal entry rumah baru, tunggguuuuu ok…babai

5 thoughts on “Laman Bakawali: Pertanyaan & Jawapan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s