Home Sweet Home

Laman Bakawali: Beli cat & mengecat!

Assalamualaikum

Cari cat di area nilai 3 jer…malas nak survey jauh2…mcm2 jenis cat boleh dipilih…ikut pada bajet masing2…ade yg outdoor & indoor…kami beli ICI Dulux kaler green tanzania…warna cat utk dapur extension…kod warna cat diberi oleh developer….bg sama kaler dgn umah asal…utk cat brand ni bg 5 liter harga lebih kurang rm135…mungkin tpt lain ade yg lebih murah kot…utk cat dalam rumah blom decide lagi kaler ape?…any suggestion kwn2?

Consultation pasal cat…

Kedai cat yg colourful mcm taska…hahaha

Mari mengecat!

Lelaki ninja yg dah mcm buruh binaan! hee

Live dari bumbung! sila kagum dgn suamiku…hee

6 thoughts on “Laman Bakawali: Beli cat & mengecat!

  1. Mem,
    aku suka purple…wat 2 tone….
    tp ikut konsep rumah ko la…kalau brown cair+brown pekat pun cantik gak..nmpk classic..
    kalau berani lg,amik dark2 pun stylo…set sofa putih….kt wall nanti lekat box2 kosong yg fancy..ikea ada kot…
    mem,ko tgk The Apartment??syed and rodrigo yg menang…dpt apartment quarza..stylo idea dorang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s