Hubby and Me · Jalan-jalan · Kawan

Family Day @ Tiara, PD

Assalamualaikum

Ni citer bulan lepas punyer…lama dah peram..hee…seronok! sbb dah lama opis tak buat event mcm ni…cuma nak bgtau, Tiara Beach Resort ni sesuai utk family yg ade anak2 kecik sbb ada waterpark…tp kurang sesuai utk yg nak honeymoon…ok enjoy photo!..byk gmbr masa sukaneka..sbb paling meriah & kepoh…hahaha…gmbr kredit to bihan, kak ida & camera opis…camera aku terperap jer dlm bilik hotel…dasar pemalas!…hoho

sukeneka ceria!

 

sukan darat & sukan air…

pertandingan mewarna kanak-kanak ribena…

macam-macam…

acara paling kelakar!!!

4 thoughts on “Family Day @ Tiara, PD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s