Home Sweet Home

Laman Bakawali: Beli dapur & survey langsir

Assalamualaikum

Kami beli dapur kat area giant Nilai…beli brand Rubine…tauke tu kate Rubine ni adik beradik Elba…ade beberape lagi brand mcm fortile & electrolux..tp mahal sket..Elba & Rubine punyer brand agak berpatutan gak la…amik set dapur ngan kepala paip utk sinki sekali…byr dulu tp lom amik brg lagi sbb tunggu kontraktor siapkan kitchen cabinet dulu…settle satu benda!

Survey2 langsir paling aku suke…hee..tp Abi xsuke sbb tensen jer kene masuk byk kedai…yerlah nak cari yg berkenan dihati punyer lah susah!…last2 Abi berkenan ngan langsir kat kedai yg first sekali kami survey…hahaha…senang jer jd org lelaki ni kan…tp langsir tu lawa jugak…boleh tahan gak taste laki aku ni yer…hee…apepun, aktiviti mencari langsir masih berlangsung sbb masih belum jumpe yg betul2 sesuai…kalau xjumpe jugak, aku tempah jer langsir yg Abi suke tu…senang citer! Bab2 mengukur tingkap yg paling leceh…adoyaiii

 

2 thoughts on “Laman Bakawali: Beli dapur & survey langsir

  1. salam,

    tahniah kerana pindah ke rumah baru..saya juga kan berpindah ke kota seriemas sedikit masa lagi. Ingin bertanya tempat sdri shopping barang-barang elektrik..i.e kitchen hood, hob dll. adakah di sekitar bandar salak tinggi ataupun nilai..tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s