Home Sweet Home

Laman Bakawali: Progres minggu ke-4

Assalamualaikum

Minggu keempat dah start buat piping & wiring utk bahagian dapur…minggu ni jugak agak busy sket sbb kami kene diskus balik dgn kontraktor sbb ada beberapa kecacatan yg kami detect…mintak kontraktor betulkan balik apa yg kami tak puas hati…yang penting kita tau apa yg kita nak…pening jugak kepala & panas jugak hati bila ada certain2 part yg kontraktor pandai2 buat sendiri & finishing tak kemas…tp kalau kita bincang elok2, insyaallah semua jadi ok…pengalaman berharga kami dpt kat sini…

Minggu ni jugak, tiles yg kami order mingu lepas dah sampai….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s