Keluarga

Nani dah tunang!

Assalamualaikum

29 Oktober 2011…tarikh bersejarah buat adik aku nani…yeyyyy nani dah tunang!…alhamdulillah…selamat semuanya…thanks buat sedare mare yg sudi tolong sempurnakan majlis nani ni…insyaallah beberapa bulan lagi majlis besar nani akan berlangsung…smg Allah permudahkan semuanya…

Mak! nani dah tunang dah mak…mesti mak happy!…mak mmg kenal tunang nani ni sbb nani kawan ngan zul pun dah lama…dulu2 kalau pas ckp kat telepon ngan nani, zul akan mintak ckp ngan mak pulak…agak close jugak la diorang berdua ni…zul pun dah takde parent so dia sgt selesa borak ngan mak sbb mak suka bagi nasihat macam anak mak sendiri…rindu mak sgt!..apepun, smg nani dan zul terus bahagia hingga hujung nyawa!

Tahniah nani!

Hantarans…

Rings & Cake…

Perjalanan majlis…

 Sisters…

Kredit to:

– Tukang mekap: miss wawa
– Tukang amik gambar: my lovely hubby, mr. abie
– Tukang basuh pinggan: mr. adek & miss raha
– Tukang masak: lead by bik ita & mak/pak sedara terdekat
– Tukang buat hantaran: lead by bik ita & bik jati & adek beradek

Thanks to all!

4 thoughts on “Nani dah tunang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s