Home Sweet Home

Laman Bakawali: Progres minggu pertama

Assalamualaikum

Lepas sign agreement, next weeknya semua kerja2 renovasi pun bermula…kami akan jenguk rumah setiap sabtu sbb abi balik keje malam…aku nak pegi jenguk sorang2 takut la pulak sbb ada mat indon buat keje…lagipun tengok sorang2 tak best sbb tak boleh nak bincang2 kalau ada yg tak puas hati…hee…bile kami sampai jer, tengok kat belakang rumah dah ada tong besar utk angkut sampah2 binaan, pasir, batu-bata, kerikil, simen, plaster dan byk lagi laa…

Kat living hall pun dah stat keje2 tarik point utk wiring…

Ada 2 org mat indon yg duk umah aku utk kerja2 renovasi ni…

Tong tu masih kosong sbb diorang belum stat pecah dinding lagi…

Kat belakang, depan dan dalam rumah penuh ngan barang2…

2 thoughts on “Laman Bakawali: Progres minggu pertama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s