Kawan · Kenangan

Badminton, Melaka & Durian…

Assalamualaikum

Entry ni dah tertangguh dari bulan Julai hari tu…huhu…tp aku tetap nak catat kat blog aku gak…ok tahun ni UTeM jadi tuan rumah sukan staf..maka team badminton kami yg tetap setia gerak ke melaka dengan kereta sendiri…nilai-melaka taklah jauh mane…walaupun naik kete sendiri, tp team kami wajib naik bas utk ke dewan tournament…aku tumpang kete wahida…semah ngan jane pun ada sekali…enjoy sepanjang perjalanan…lalalala

Oh yer, masa ni aku baru 2 bulan kahwin…so, terpaksa tinggal suami jap kat kg…hee…sesi bergayut setiap mlm tetap jd agenda…ape yg seronok kali ni, salah sorang dr team kami iaitu mat nor bwk kitorang semua pegi dusun rambutan & durian kepunyaan mak mertua kakak dia…hahaha…amik kau terbelit-belit lidah nak nyebut…perghhhh…mmg heaven lah dpt mkn durian ramai2…rambutan plak, petik jer dr pokok…ermmmmm syiookkk betol! siap dpt tapau rambutan lagi..tq la kat mat nor sbb merasa gak dpt mkn durian melaka…

Selain tu, boleh kata hari2 dok mkn ikan bakar..best2!…kenyang makan betol la kat melaka ni…murah rezeki…sempat gak jumpe sahabat baik ku cik hazlin khan…mmg dah rindu kat lin sbb last jumpe mase aku kawen aritu…tq lin susah2 jer dtg mlm2 kat hostel & belanja aku mkn…hee

Semoga team badminton terus maju jaya hendaknya dan semangat setia kawan mesti dikekalkan…ni last tournament yg aku join…aku terpaksa ‘gantung raket’ sbb nak bagi tumpuan pada suami & keluarga (chehh bajet artis buat statement camni! hahahaha)…mungkin pertandingan dalaman aku still join mcm biasa..tp kalau kene outstation, mmg tak dapatlah nak pegi…tahun dpn main kat UUM…wah syok tu boleh shopping kat bukit kayu hitam…hee…aku kirim kat wahida jer lah nanti…good luck korangs!

Gambar tak ikut kronologi sbb malas nak susun…enjoicee!

Jane, Wit & Semah (semua aku letak nama glamer)

 

 

 

2 thoughts on “Badminton, Melaka & Durian…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s