Buku · Sharing is Caring

Big Bad Wolf Books Sale!

Assalamualaikum…

Yup wolf sudah menyerang!!!…hahaha…mungkin ramai yg dah tau atau mungkin masih ramai lagi yg belum tau tentang books sale ni!!! ni nak bgtau, jualan buku ni sekarang tengah berlangsung kat MAEPS Mardi, Serdang Selangor…diskaun sehingga 90%…dasat kan?…ape lagi kpd peminat2 buku, jom ramai2 kite serbu ke sana sekarang jugak…jualan buku berlangsung hingga ahad ni (16 Okt. 2011)…

Buku semua berbahasa inggeris…sape2 yg nak improve english cam aku ni, eloklah memborong byk2 buku kat sana sbb ianya semurah RM 8 oiiii…pengsan!!!…yg hard cover pon RM 8 jugak…ish bapak la murahnyer! ada buku biography, motivasi, fiction, non-fiction, kanak2, cooking, parenting, travelling pendek kate semua adalah…buku2 yg dijual pun bukan sebarangan sbb kebanyakan nye adalah best seller…syok betul…

Sempat jugak jumpe zura & jue kat sana…zura pun ade buat review pasal ni…boleh klik kat sini atau kat sini

Ni lah buku2 yg aku beli…berbaloi-baloi

Dan semua buku yg aku beli kat atas tu semurah RM 69 sahaja! perrghhhh

psst: aku belum ‘berisi’ lg…buku2 yg aku beli tu utk persediaan dan pengetahuan umum aku!

2 thoughts on “Big Bad Wolf Books Sale!

  1. dear i wong,
    yer lah dik..mmg terasa ruginyer…
    tp akak tak expect sebegitu murah…
    so, xde lah simpan duit tuk memborong…
    jeles tgk buku2 adik yg dkt 400 hengget tuh…
    tahniah & selamat membaca!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s