Hubby and Me · Keluarga · Kenangan

Riang Ria Raya 2011

Assalamualaikum…

Tajuk entry macam rancangan buat biskut raye kat tv jer…hahaha…mcmane raye korang?…mesti meriah kan…maklum lah rayer setahun sekali jer kan…tahun ni, tahun pertama aku & abi beraye as husband & wife…hee…seronok tak terkate…semuanya double tahun ni…double meriah, double kampung, double happiness, double rumah2 utk diziarah, double makan and double penat jugek…hee..

Baju raye tahun ni kami pakai sedondon kaler kuning…warna diraja gitu! Oleh sbb kampung kami dekat, mudah bagi aku & abi utk kesana-sini mengikut keperluan…hari last buke puasa kami kt kg abi…mlm rayer, sibuk memasak kat umah abah…pagi2 raye dah gerak umah mak mertua…siap2 makan, ke rumah abah semula…mcm tu lah keadaan kami beraye…mencabar tapi seronok…hee…layan gambar2 raye kami…gambar tak ikut kronologi sbb malas nak susun…

Raya pertama bersama mak & suami…

Akid ngan wak yanti same kaler…

Oren di rayer kedua…abi mcm YB…hee

Gedik beraye ngan adik2…mengada pakai payung bagai

Adik-adikku terchenta…

Abah kaler merah tahun ni…

Sempat ke jln TAR sblm balik kampung…

 

Ngan famili paman abu…

Comel banget ini baby…anak adik abi

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami…

One thought on “Riang Ria Raya 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s