Hubby and Me · Jalan-jalan

Honeymoon @ Krabi: Day 3

Assalamualaikum…

Oleh kerana semalam aku mabuk laut, so arini aku dah trauma tgk laut…hahaha..tgk laut pun rase nak muntah balik…kalau ikut jadual hari ni, sepatutnye kami gi 4 island…tapi kami tukar kpd elephant trekking…yeay!…tak rugi pilih sbb mmg best dpt jumpe encik gajah ni..hee…takde pening2, takde loya2…tenang jer jalan2 ngan gajah2 ni masuk hutan…tetibe rindu nak naik gajah lagi..hahahaha

Breakfast dulu di hotel…

 

Suke sgt nak jumpe gajah!

Give me five!

Tengok gajah mandi…

Bagi gajah makan…

Tomyam yg best gilerrrrr!!!!

My partner…dunia & akhirat!

6 thoughts on “Honeymoon @ Krabi: Day 3

    1. mem,
      baju tu abi pilih sendiri…
      same jer taste korang nih…hee
      ker ko pun de baju same camtuh?…jeng jeng

    1. jijie,
      bestgiler!..hee…
      ole2 utk ko ade jer, tp kene jumpe la jie…
      rindu la kat ko…
      bile nak beli brg kawen kat nilai nih?????

  1. Mem…..
    cmne la xsame,dh beli same2…opocottttt………..
    mem……berbahagialah kamu dunia dan akhirat kekal bersama…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s