Peribadi

Malas nak mengarang….

Assalamualaikum semua!

Lama xsembang2 kat blog ni…niat dihati,mmg nak update hari2, tp cume niat jer lah nampaknye,buatnye tidak jugak…hee…asyik xsempat jer…tp insyaallah pasni aku cuba utk update dgn lebih kerap lg…sblm ni, tiap kali nak update, prob utama aku adalah nak mengarang ayat…yerlah, nak publish benda yg aku tulis kenelah ayat yg xmenyinggung perasaan org lain dan nak elakkan perkara2 sensitif yg lain…

Tapi makin lame aku mengarang, makin aku xde idea…so, bg mengelakkan blog ni makin berabuk, pasni aku malas dah nak mengarang lebih2…aku tulis jer ayat simple2 dan ikut apa yg aku rasa…jgn terkejut plak pasni yer…haahaha…

Babai!

Kanak-kanak riang yg memeriahkan majlis aku tempoh hari…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s