Buku

puasss…

Assalamualaikum…

Hi semua!!!…seronoknye hari ni…hee…puas dan gembira…best sgt dpt shopping buku2 idaman ngan suami terchenta di KLBF kali ni…lepas ni hari2 tak berenggang ngan buku la nampaknye…nak habiskan semua cepat2…

Kalau ikut dlm jadual, sepatutnye ada pelancaran buku baru Andrea Hirata, tp tunggu punye tunggu, takde pape pun…kecewa sekejap…malas nak tunggu lg, kami terus je naik tingkat atas…rupenye hari ni rezeki aku dpt jumpe ustaz habiburrahman el shirazy…yeayyy! sgt excited…tetibe rindu kat citer ‘Ayat-ayat Cinta’…hee…tak rugi kami ke booth Al-Hidayah…tahun dpn, dpt jumpe sape pulak la agaknye ye?


Rase mcm nak khatamkan semuanya hari ni jugak…haha…tamak!

 


Suami mithali yg penat mengangkut buku kesana-sini…tq sayang!

2 thoughts on “puasss…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s