Home Sweet Home

Laman Bakawali…

Assalamualaikum

Alhamdulillah…aku & Abi rasa sangat2 lega…proses pembelian rumah berjalan lancar…dan sekarang, kunci rumah sudah ada di tangan…yeay!

Laman Bakawali, Kota Seriemas…

Rumah kami Syurga kami…

Car porch tak muat la pulok!

Living area…

Dapor masak-masak!

Backyard…uit jiran sebelah dah start buat renovation!

Master bedroom…

Kawasan kejiranan…view from master bedroom

Oppsss..toilet ditepi tingkap…

Yeay halaman dpn rumah dah tanam rumput carpet!

Home inspection…

Histeria aku tgk aksi incik tunang…

Sume dah settle…jom balik!

12 thoughts on “Laman Bakawali…

  1. mem…besttttttttttt nye…aku tgk pix je dh bygkn konsep,design,perabot…perghhh…psg cabinet nnti mem,amik yg kayu nyatoh cat gelap..cermin toilet tu tampal wallpaper 3d nye..ltk buaian/coffe table kt laman..adeehhh romantik nye..tgk ni mem http://www.onhomedesign.com/

  2. best nyer rumah ko ade tanah…rumah aku xde tanah…ade 5X5 kaki jer…kucing tgk pun tak smpi hati nak jadikan tandas…hehhee

  3. waaaaaa…..bestnye ko,
    lame tak tgk blog ni tetibe dh ade hapdet umh.teruja aku.
    nak jugak rumah..nk jugak..huhuuh

  4. As Salam, Nak tanya..ade tau tau sape2 yang dah beli rumah ni then nk jual semula… boleh x bg details untuk sy hubungi..berkenan sangat … tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s