Jalan-jalan · Keluarga

RFC bukan KFC

Assalamualaikum…

Mai seketoi!…hahaha tu la tagline Radix Fried Chicken (RFC)…kopi radix plak dgn tagline Mai secawan!…suke tgk iklan kopi radix yg ada mat saleh sebut tagline tu dgn pelat2 omputih…haha…on the way ke Changlun utk ke konvo wawa hari tu, kami lalu Jitra sbb nani rindu nak tgk tpt die study dulu…tetibe dalam ujan lebat tu kami ternampak la restoren RFC kat tepi jalan…dengan penuh excited, terus singgah…yeay yeayyyy akhirnya dpt gak rase ayam Radix yg heboh diperkatakan selama ini…dan kami yg amat menyokong produk2 halal ni, sgt2 gumbira dgn penemuan restoren ini lalala…

Tahniah utk Radix kerana berjaya menghasilkan RFC yg boleh menjadi saingan kpd KFC dan lain2 restoren fast food yg lain…kami yakin RFC akan lebih maju lepas ni…ayam2 radix adalah ayam organik dan ditambah dgn herba2 yg menyihatkan dan tiada bahan yg diragui kehalalannye…disarankan anda semua merasa sendiri ayam RFC ni…mmg best!

Ermm so far, RFC ada branch di Kedah, Kelantan, Johor & Melaka shj…aku tggu RFC buka cawangan di Nilai/ Banting…hari2 makan pun xpe…hee…enjoy the pictures!

Lalala…ternampak RFC di dalam kehujanan…

Abah dah xsabo nak order tu…hahaha

Ini RFC bukan KFC!

Kami order ayam hot & spicy…ayam organik ok!

Ermmm yummy!suke sgt coleslaw tu…kentang putar tu ade rase herba sket tp still mengancam…

Sos radix…best!

Ni lagi best…cola radix yg xterasa sgt gasnya

French fries yg tiada MSG atau sebarang perasa tambahan…sihat!

 

 

 

 

Wawa jadi duta RFC…‘Mai Seketoi’…!!!

10 thoughts on “RFC bukan KFC

  1. …Dear..I nak rasa bleh tak..3-4 ketoi jer ok kot..bleh nyer..nyer..nti kalau sedap..baru bleh makan 7-8 ketoi..syg xkisah kan kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s