Jalan-jalan · Pengalaman

Parking…

Assalamualaikum…

Mood raye masih belum habis lagi…hee…selamat ber’open house’ plak pasni…tp kesihatan jgn di lupe…beringat2 bile makan dan jgn lupe berpuasa 6 (ingatan utk diri sendiri juge..hee)

Kali ni nak citer pasal parking plak…entry ni tercetus bile aku check balik gambar2 dlm handphone aku yg penuh dgn foto2 nombor parking kat shopping mall…

Skrg dah jd mcm satu trend dan kewajipan kpd semua pengguna kenderaan utk snap nombor parking supaya xlupe kat mane kite parking kete…maklum lah shopping mall kat malaysia skrg ni sgt2 lah luas dan besar ya amat!…org2 yg kuat ingatan jer yg xperlu wat semua ni…

Tapi org2 mcm aku yg mempunyai sindrom ‘ingatan pendek’ ni, harus lah snap nombor parking tuh…sbg langkah berjaga2…kalau xsilap, kat Sunway Pyramid ade signboard yg menasihatkan pengguna supaya mengambil gmbar nombor parking supaya tidak tersesat…

Setiap kali lepas park kete…inilah perkara pertama yg wajib dibuat…snap nombor parking…u’olls pun jgn lupe occay!

12 thoughts on “Parking…

  1. den xterpikio pulak nk nangkap gmbr cenggini kalo paking…haahah
    gud idea…
    korg kn suke bejalan merata…kekdahnye dh boleh buat album paking saje kepingannya mengatasi album kawen ko barangkali..

  2. hehehehhe…xper mem…aku pasti akan ingat kn ko senantiasa…aku handbag2 ni xmasuk port, tp tang gadget+$$$$$$$$ asilah…wahhhh…kelazz ko!!!!materialistik…blink blink mata aku…hahahha…anywy,im hepi for her…she will be my inspiration to be like her….syg kamu..syg asilah juga!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s