Pengalaman

Wonderful Sunday…

Assalamualaikum…

Ahad…12 Sept. 2010…hari ni dah 3 Syawal…pagi2 dah bgn solat subuh…tengok kain kotor…banyak!…maklum ler sebok beraye…masuk kain dlm mesin basuh…tinggal jer…dah siap nnti berbunyi la tu…siapkan sarapan…adik2 masih lena…layan final US Open…Clijsters vs Zvonareva…sambil menyuap sarapan…akhirnye, Clijsters menang…spt dijangka! yeayy…

Ngah cari mood nak keje sok…awalnye!…ramai yg ckp camtu…nak wat camner, aku paling dekat ngan tpt keje…bujang plak tuh…harus lah aku yg berkorban…hahaha…kawan2 nye kampung sume jauh2 belaka…tapi, syok jugak sbnrnye keje time raye ni…hanya mereka yg senasib ngan aku jer dpt merasakannye!…hee

Sambil berblog, sambil pikir nak beraye kemana lg hari ni?…rumah ucu masih lom pegi…rumah kwn2 baik jugak belom gi lagi…insyaallah ptg ni akan bertandang…sok dah keje, mesti penat nak beraya…malam jer lah boleh kesana sini…ermmm…tunggu jugak sedare mare yg dah janji nak dtg ke rumah…harus lah sediakan juadah tambahan…

Selamat berhari minggu semua…

Clijsters wins!

5 thoughts on “Wonderful Sunday…

  1. wahhh..mem ariant bangun awl nye wt bekpes!!!mem,aku xkemana rayer 1-3..aku collapse demam kt gumah…1st raya tnpa mengisi pewot dgn ape2 kecuali ubat..3rd raya baru merasa ayam goreng shj…sadis…

    1. salam mem…mmg sadis aku dengar citer ko ni lin…xpe, Allah syg, sbb tu die bg sakit…insyaallah aku doakan ko cpt sembuh ye…jemput la beraye ke banting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s