Peribadi

Ramadhan Kareem…

Assalamualaikum

Selamat berpuasa semua…walaupun ramadhan sudah dipenghujung…tetap xmau ketinggalan untuk ucapkan buat semua kawan2…semoga ramadhan kali ini lebih baik dari sebelum nye…

Semestinye bulan puasa kali ni lebih istimewa buat tuan punyer blog…hee…alhamdulillah…berpuasa dan berbuka bersama insan tercinta pastinya menjadi satu momen terindah…semoga bahagia ini sentiasa ada sampai bila2…insyaallah…

Persiapan raya, selepas arwah mak dah tiada, sgt2 sederhana bg kami sekeluarga…adik2 pun memahami…kami beraya dgn cara kami…tetap gembira di pagi syawal, tetapi ‘ketiadaan’ arwah mak sgt2 dirasai…serius, mmg sedih tapi life goes on…walau ape yg terjadi, hidup perlu dilalui sehingga kita juga dipanggil oleh NYA…

Selamat berpuasa dan salam lebaran diucapkan ‘in advanced’…xbest plak entry tanpa gambar ni…so, layan jer la foto kami berbuka puase di Warung Dusun Gearbox, Bangi…hee

 

Kami…

8 thoughts on “Ramadhan Kareem…

  1. OKEY!!!..lepas je gaji bulan 9 mybe…ko spend time+money too…hahahaha…kita gi ayok terjun yo…..masak2 lg mcm PD tu..besttttt!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s