Peribadi

Wavin’ Flag

Assalamualaikum…Lepas baca ulasan Faisal Tehrani disini [ulasan yg sgt menarik!] tetibe cam berminat nak dengar lagu nyanyian K’naan ni…yg penting, penyanyi yg berasal dari Somalia ini adalah seorang muslim…tentu saja liriknya bermanfaat dan ada unsur2 perjuangan…

Apa yg dapat disimpulkan, lagu ni mmg menarik…lirik dan melodi yg sedap didengar…merupakan salah satu lagu tema South Africa 2010 FIFA World Cup…sepatutnya lagu ni lebih layak dijadikan lagu tema World Cup berbanding lagu WakaWaka dari Shakira yg kite cume paham perkataan ‘this time for africa’ tu jer…renung2kan dan selamat beramal…

Kalau nak dengar lagu ni, bleh la download sendiri yer sbb prob sket nak upload kat sini…selamat mendengar!

[Chorus]
When I get older, I will be stronger,
They’ll call me freedom, just like a Waving Flag,
And then it goes back, and then it goes back,
And then it goes back

Born to a throne, stronger than Rome
but Violent prone, poor people zone,
But it’s my home, all I have known,
Where I got grown, streets we would roam.
But out of the darkness, I came the farthest,
Among the hardest survival.
Learn from these streets, it can be bleak,
Except no defeat, surrender retreat,

So we struggling, fighting to eat and
We wondering when we’ll be free,
So we patiently wait, for that fateful day,
It’s not far away, so for now we say

[Chorus]

So many wars, settling scores,
Bringing us promises, leaving us poor,
I heard them say, love is the way,
Love is the answer, that’s what they say,
But look how they treat us, Make us believers,
We fight their battles, then they deceive us,
Try to control us, they couldn’t hold us,
Cause we just move forward like Buffalo Soldiers.

But we struggling, fighting to eat,
And we wondering, when we’ll be free
So we patiently wait, for that faithful day,
It’s not far away, but for now we say,

[Chorus] 2X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s