Kawan · Peristiwa/ Acara

Khabar tuan punyer blog…

Assalamualaikum…lame sungguh xmeng’hupdet’ blog ni…ishk…jgn tanye kenapa kerana tuan punyer blog tiada sebab tertentu utk dijadikan alasan…hanya penyakit ‘malas’ sentiasa melanda…oh ye, tuan punyer blog baik2 saje…sihat walafiat malah akan ‘bersukaneka’ tidak lame lagi…aktiviti lepas2 akan di’update’kan sekali harung disini…hahaha…dan sekali lagi, hanya gambar yg bercerita sebab tuan punyer blog sangat malas nak menulis…hee…

Aktiviti ke rumah org kawen mmg tidak boleh dielakkan…kali ni ke majlis Pn. Liza Kumala…tahniah Cik Yah, kamu sgt cantek!…(dalam gmbar: Rozi, Ai, Pn. Liza Kumala, Aku, Zura)

Beberapa minggu sebelum itu ke IKEA…sekadar cuci mata tp mcm dah ade target barang pe nak di beli bile nanti…haha

Sempat juga menjengah i-City di Shah Alam…sgt teruja melihat lampu2 yg bergemerlapan…

Malam yang bermandikan cahaya lampu di i-City…

Menjengah ke Fakulti Pergigian…sangat takjub dgn kelengkapan simulasi bakal doktor gigi ni…

Oh yer…Cik Pijah juga turut serta…dan beliau juga teruja!

Presentation semasa Minggu Kualiti….uishh

Ermmm….agak konfiden kali ni…gud luck for my team!

Lega selepas pembentangan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s