Kawan · Pengalaman

Saje…layan gambar lama

 

 

 

Join progam kat tempat keje…seronok bekerja ngan orang2 yang ceria dan xjemu membantu…kalau nak tau, kat opis aku ade 2 pasangan suami isteri yg berjumpa jodoh di tempat keje, and satu pasangan lagi yg insyaallah akan ke jinjang pelamin juga…hari2 jumpa di opis, lama2 hati terpaut…dari mata turun ke hati…cheewahh!

 

 

Suke tengok gmbar ni…haha…dua2 opismate aku…belah kiri is Rozana, merangkap ex-housemate aku…belah kanan, Kak Nieza…bos aku…oppsss…ampun bos, nak g wat keje la ni…hee

 

 

On the way ke UPSI ngan kawan2 opis…Ina di sebelahku…Kak Ida & Kak Nieza di depanku…Haizum & Kak Pi di belakangku…

Bersama Kak Lizawaty yg aku panggil “Bos”…dulu Bos satu opis dgn aku, skrg dah pindah ke jabatan lain…all de best utk Bos!…jgn workaholic sgt tau…kesihatan kene jaga!

 

 

11 thoughts on “Saje…layan gambar lama

  1. semua gambar diatas adalah gambar dikala kau (penulis) muda jelita…
    kecuali 1 gambar je, penulis belog ini bukan di kategorikan muda lagi…sila teka
    HAHAHAHAH

    1. ermmmm…rasa2 nya semua gambar2 itu adalah muda2 jelita..dulu, kini dan selamanya…wahuahua…tidak kah kau perasan pijah?

    1. ye lah kak…ko pakai tudung ape pun, maintain kemas…kalau baju sudah diwakafkan, apekah nasib tudung kuning itu? sudah diwakafkan juga kah?

      1. owh tudung aku masih simpan nyah….sbb irdina kata untuk masa depannya…..sayang pula aku nak wakaf….

    1. aku xkonpius pon…sbb sblm foto itu diambil, ko telah melantak lagi byk dr aku, dgn alasan baby dlm perot ko lapor…huhu

      1. oooo makna kata orang mengandung ni semua bg alasan baby je erkkk….sama la alasan tu….copy paste….

  2. ishhh…akak aku klo bab mkn..mmg jelita jer muka die..kikikikikiki…suka lah tgk gmbar ko nganga mkn tu….fantastik!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s