Kawan

Insyaallah

Mood: Insaf…sbb tengah dengar lagu Maher Zain

Assalamualaikum…lame dah tak update blog…maklumlah, sebok melayan novel2 baru beli mase book fair hari tu…pastu, kurang sehat sket last week…tp dah ok dah skrg…pastu mood utk mengupdate pulak xdtg2…dan baru kini kembali bersiaran..cheewah!

Dalam mase sebok layan novel & kurang sehat tu, sempat jugak memenuhi jemputan kawen kawan2 yang dah sampai jodoh…tahniah utk Alen & suami yg dah selamat jadi suami isteri pada 4 April lepas…tahniah juga buat Liyana & pasangan yg selamat bersanding pada 11 April hari tu…semoga korang bahagia selalu okeh!

Untuk sahabatku Nurul, semoga cepat sembuh! Sempat juga ziarah Nurul kat SMC sepanjang die warded kat sane…jgn sedih2 tau…be strong babe! Insyaallah ade hikmah disebalik semua yg terjadi…Insyaallah semua akan baik2 saja! Insyaallah…seperti lagu Maher Zain yang sgt2 sedap ni!

Tahniah utk Alen!…gmbr gegar, bukan salahku…haha

Tahniah Liyana…ceria betul die!

3 thoughts on “Insyaallah

  1. gegaran itu adalah drpd tangan sedare pengantin…haha
    kat mjlis liyana tu, xdok gmbr aku laa sbb cun sgt pakai tudung ariani…wahuahuahua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s