Buku

Jalan-Jalan Cari Buku

Assalamualaikum…KL Book Fair 2010 kembali lagi di PWTC…excited sungguh nak pegi…awal2 lagi dah booking inchik security guard…hee…paling di cari adalah novel VERSUS by HLOVATE…bile novel itu sudah ada di tangan, yg lain sudah tidak dihiraukan lagi…syioknyer…ok lah, nak bertapa jap layan VERSUS…babai!

Novel yang sempat di capai…

VERSUS yang kini tak penah lepas dari tangan…

7 thoughts on “Jalan-Jalan Cari Buku

  1. wahhhhhhhhhhh…aku suker…suker…sukerrrrrrrrrr!!!aku suka blog ini berwajah begini..entah kenapa…aku pun xtau…tp klu dia tukar lagi nnti aku tgk lagie……maafkn aku yerr….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s