Buku

Aku suke….

Assalamualaikum…sebagai seorang book addict, aku tak penah miss singgah ke bookstore setiap kali ke shopping mall…tak beli pun takpe, asal dpt tgk buku yg tersusun kat shelve…pun dah cukup puas rasenye…dan aku sangat suke bau buku..bau yang unik dan tersendiri…apelagi bile dpt belek2 buku, lagilah aku suke!

Yeay buku baru lagi…

9 thoughts on “Aku suke….

  1. aderla kot..xsure..aku terbaca semalam kt paper…aku baca bukan sbb jibam tu,tp sebab penulis nyer pengolahan bahasa memikat jiwa…

  2. Dream Biz.com by Burke Hedges..isbn 1891279025 …..ada 1 topik tu yg aku baca terus tertarik…tp smpt baca sikit je smntara tggu turn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s