Peribadi

Please help me…

…terjumpe t-shirt poyo ni kat Giant…tetibe teringat sesuatu…tetibe rase cam nak beli…tetibe dah terbeli…tetibe dah pakai…tetibe rase cam best…

…tetibe rase cam sengal jer entry kali ni…wahahahaha…maafkan aku yang ntah ape2 je skrg ni!!!

23 thoughts on “Please help me…

  1. tetiba jer aku tau berapa harga baju tuh huhuhu….x dapek dinilai ngn wang ringgitnya kalau dikira dari maksud tersirat pada baju nih…

  2. tetibe aku pun cam teringin ape yang dia tulis atas baju tu…tetibe aku rase dah lame tak fallin in love…tetibe aku nak cari jugak baju tu…tetiba aku confius, ade saiz ke?…tetibe cam tak sabar nak pi Giant gak…tetibe cek duit dlm dompet…tetibe tgk duit, OK cukup…tetibe aku rase senggal tulis komen kat entry ko nie…wakaka..wakakaka

    1. tetibe aku terus setuju ko nak beli…tetibe aku rase best kalau ko pun ade…tetibe aku rase ko pun jap lagi dpt ape yg tertulis kat baju tuh…tetibe aku tau ko pun tau…hahaha…ko phm ke ape aku tulis ni zura?

    1. tetibe je aku ckp xperlu bantu pape…
      dah ade ‘orang itu’ untuk bantu aku…
      sebab ‘orang itu’ yang sebabkan aku ‘jatuh’…
      hahaha…

      1. …aku di sini untuk kamu…dan kamu di sana untuk aku…biarlah ia jatuh..jatuh bersama mimpi2 terindah…

  3. ….tetibe aku respons setelah menyepi seketika..tetibe aku rasa “something”….tetiba aku rasa hepi untuk ko..tetiba aku rasa lega krna ko dh dpt pe ko nak…tetibe aku teringat someone..tetibe ati aku mula goyah…tetiba aku ingin mengadu pd nya..tetibe aku teringt “nekad” ku..tetiba rasa kuat balik…tetiba aku senyum…tetibe senyum ku menjadi kelat…arghhhhh…tetibe aku teringt perlu bekerja…dan tetibe dlm ati aku mendoakan perasaan itu menjadi milik ko selamanya…dannnnn…tetiba aku ingin kembali “menyepi”….

    1. tetibe aku nak ucap time kasih kat ko…tetibe aku rase ko sweet sgt..hee..tetibe aku terus doakan ko…tetibe aku rase xmo bahagia sorg2…tetibe aku nak sume sahabat aku bahagia sama2…tetibe aku mintak diri dulu…

  4. tetiba adik pemilik blog ni rasa…akak die terlampau jiwang……tak pernah tgk akak die happy termat2…muka akak die berseri2…apa lg yer…..akak aku dah jatuh cinta rupeyer…..

  5. tetibe kakak die terkejut…sbb tetibe adik die pun ade kat sini…tetibe kakak die xtau nak kate ape…tetibe akak die pun berkate “kite jumpe kat umah je la”…hee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s