Keluarga · Pengalaman

Budak kecik

Assalamualaikum…gelagat budak kecik sorang ni buatkan rumah aku ceria sepanjang cuti raya cina lepas…memandangkan mak budak kecik ni kene jaga kakak budak kecik yg warded, maka kami adek beradek telah bekerjasama untuk menjaga budak kecik yg banyak cakap ni…alang-alang budak kecik ni ade kat umah, maka dia pun diwajibkan untuk turut serta dalam semua aktiviti yang kami lakukan…hahaha…

Sekarang budak kecik dah balik rumah…miss u budak kecik!!!…alahai

Budak kecik di buli untuk membasuh kete…hihi

Yeah tu dia…fokus dan penuh keazaman!

Ape tengok-tengok org ni?

Budak kecik serius je mase wat keje…

Kakak budak kecik yg warded…sian Suha!

Tapi budak kecik bukan kesah pun…wat2 sebok hello kat tepon!

Budak kecik ngan Kak Wawa…rindunyerrr!

9 thoughts on “Budak kecik

  1. Atie, minggu ni aku gi umah ko..utk handsome kan kenari aku tu..aku nak budak kecik ni & ko jadi ‘washer’ abang aku tu…hehehe

    1. Buleh jer…tp budak kecik tu kene tgk kete dulu, klu die suke, then die basoh free jer..hee..
      wei lame ko xdtg umah aku..meh la jenguk aku klu free yer…xsabo nak dengo citer baru..jeng jeng jeng!

  2. Uish..sekali-sekala ape salahnyer..hahaha…naseb baek budak kecik ni ckp pelat lagi..xde lah budak kecik ni mengadu kat mak die..wahahaha

  3. hah…masa ni mesti aku tgh di alam mimpi…sbb penat teramat sgt….tp ko tgk tak ruper fariha…mmg real kan…mcm org kene buli…..

  4. budak ni dlm proses pembentukan psikologi…hope aunty dia xmembawa anasir2 gelap yg akan mencacatkan lg pertumbuhan emosi dan pembinaan minda bila dia besar nanti..sbg cth : words benci…(samada tekanan dibuli@sewaktu denganya)…wakakakka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s