Kawan · Peristiwa/ Acara

Weekend yg padat 2: Majlis Harijadi!

Assalamualaikum…hari Ahad lepas juga berlangsung majlis sambutan harijadi Hazim (anak Ina) yg ke 2 & Najwan (baby Rozana) yg pertama…oleh sebab harijadi diorg ni selang sehari je, maka ibu2 mereka sepakat untuk mengadakan majlis bersama…jimat belanja, lagipun kawan2 ina, kawan rozana jugak…maklum lah satu opis…

Menu adalah mee celup dan spagetti serta makanan sampingan yg lain…so, ape kene mengena aku ngan majlis ni?…hahaha…saje je nyibok…maklum lah lom de komitmen…so, sbg auntie yg mithali kpd Hazim & Najwan, kehadiran aku adalah wajib…haha..aku wajibkan diri sendiri untuk turut membantu ape yg patot…yg pasti, kek secret recipe adalah yg paling sodap!

Ermmm..tp yg membuatkan aku xsabo nak dtg, adalah kerana nak sgt jumpe ngan nyah Nur Saidah yg baru saja melahirkan baby gurl yg tersgt2 cute abad ini…baby Sasha!…haha akhirnya dpt gak pegang Sasha…sebijik muka ayah die..anak ayah gitoo!…

Juga dpt berjumpe ngan Jaa & Shahrani, dua2 adalah classmate aku yg kini bergelar pasangan suami isteri…tahniah Jaa & Shahrani..selamat pengantin lama…haha..mase diorg wat majlis kawen aku xdpt dtg sbb dibuat di Kedah & Terengganu…so, ni lah 1st time dpt jumpe sejak diorg kawen aritu…cepat2 dpt baby ek korang…hee

Ahaa..baby Ziyad ngan abg Najwan…

Introduce…baby Sasha Shahdan…alololo…

Sasha ngan mummy…tahniah nyah!

 

 

Ibu2 besday boy bersedia utk potong kek…

Hepi besday Juwan & Abg Adim!!!

Tiup kuat2 abg adim…juwan xpandai tiup lagi laaa….

Juwan xsabo nak makan kek dah ni…mama lambat la!

Geng skuter waktu zaman student dulu…

 

 

Ni pun Sasha gak…Sasha Jamil…tomei nye!

 

Cantik la bunga ko nyah!!! Yg bwh tu hadiah utk besday boy…

4 thoughts on “Weekend yg padat 2: Majlis Harijadi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s