Kawan · Peristiwa/ Acara

Weekend yg padat 1: Majlis Resepsi Sya!

Assalamualaikum…minggu lepas mmg tak lekat kat umah…itu umah di nilai, umah di banting juga rasenye sudah merajuk kerana diriku telah lama tidak kunjung pulang…haha..nak wat camne kan…komitmen semakin meluas skrg ni…xpe, kite lupakan pasal komitmen, nak citer pasal weekend yg telah dilalui…

Hari Sabtu telah menghadirkan diri ke Intekma Resort Shah Alam untuk meraikan majlis resepsi Sya dgn pasangannya Ikram…tahniah buat Sya dan suami…semoga perkahwinan anda berdua diberkati Allah dan kekal bahagia hingga hujung nyawa!

Seronok dapat ke Shah Alam..tempat jatuh lagi kan dikenang…apetah lagi tempat menimba ilmu, mesti la lagi terkenang-kenang kan..kan..kan…ok kembali ke majlis Sya tadi…majlis berlangsung dgn teratur, cepat dan padat…sgt adore majlis seperti ini…Sya dan suami memilih konsep Bali/ Jawa untuk persandingannya…sgt cute dan menarik!

Selepas majlis, sempat berfoya-foya di Jusco Bukit Raja…haha…mcm biasa, terkenang kembali sewaktu zaman student dulu, tempat ni lah port kami jalan2 dan tgk wayang…tetibe rindu kengkawan!!!

Suasana dalam dewan…pelamin, kek…sumenye simple tp sgt2 menawan!

Pengantin dgn baju konsep Bali/ Jawa…maaf gmbr shaking!

Pelamin yg sgt comel…abaikan waiter baju putih tu!

Souvenier utk tetamu…makanan juga sgt sedap!

3 thoughts on “Weekend yg padat 1: Majlis Resepsi Sya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s