Jalan-jalan

Keluar lagi…

Assalamualaikum…ape aku buat sepanjang minggu lepas???…plenty!…hahaha…mcm biase, aktiviti keduniaan yg penuh dengan suasana riang ria dan ceria…tak mo pening2 kepala okeh…

Sempat ke OU ngan housemate…Ila & Tasneem…wah rupe-rupenye 1st time kami kuar same-same…hee..sblm ni jumpe kat umah je…mcm biase, aktiviti shopping menjadi agenda utama memandangkan gaji masih byk di awal bulan…haha…byk sgt sehingga susah dihabiskan! yer lah tu…

Pas pusing2 OU singgah jap The Curve…saje tgk aktiviti malam kat damansara…mmg ramai jer manusia melepak walaupun esoknya adalah hari bekerja…diorg tak penat ke???

Housemate ku…sape berkenan contact aku cepat…wahahaha!

Seronoknye mereka…

 

Ehem…ehem…comei2 kan housemate aku!hee

Menghafal menu…

Posing jap…

 

8 thoughts on “Keluar lagi…

  1. aku kagum ngan bakat menyoping ko tu…aku rasa, xda istilah gaji banyak lagi dalam hdp aku..kemanakah kebocoran itu berlaku??harapkan poket, poket selalu koyak..harapkan nak berhibur,duit selalu tarak..salah siapa semua ini???-liputan karam singh karam…

    1. Dear lin,
      Mmg dr dulu kau adalah peng’kagum’ aku..haha..bkn saja pasal shopping, malah dr semua segi…ohhhh kebocoran itu mengalir kearah yg betol lin..jgn risau…sesungguhnya org spt kau lah yg tidak akan susah apabila ekonomi meleset..

  2. hehehehehe….akhirnya…bersemadi juge wajahku di blogmu….huhu…seronok sgt kuar hr tuh…tu yg nak nangis je pastuh…huhu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s