Keluarga

Selamat Hari Lahir Nani!

Assalamualaikum…Selamat Hari Lahir yang ke 26 tahun buat adikku terchenta…Hariyani Husain…wish u all the best!…semoga panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan jodoh yang soleh…amin…Sori, hadiah masih tertangguh lagi walau 20 Januari telah berlalu pergi..hahaha…biase lah kakakmu mmg suke bg suspen…tungguuuuu!

Semoga pasni dirimu dpt meningkatkan lagi skill memasakmu sehingga capai level iron chef ok…Asian Food Channel tu pun tgk lah hari2 ye, biar byk sket resepi dasat-dasat yang boleh ditiru nanti…kakakmu jugek yang kenyang!…hahaha…

Hepy Besday Nani!!! I lap u alwayzzzzz…

Nani dah 26 tahun…aku?…lagi la tua…waaaaaa!!!

Wish u gembira selalu…

 

 

8 thoughts on “Selamat Hari Lahir Nani!

  1. untuk Nani: Hepi beday..tgk2 kan akak anda…semakin….(ishhh,xsmpai ati nak cakap,kawan sendiri)…alhamdulillah, aku masih terpelihara…hanya mengenal rumah dan office..wakakkakaka….

  2. la…..ada entry utk kiter yer…hehehehehe…apapen..pic yg ko masukkan ni…membuatkan kiter happy…thanks…u r the sister in the world(sbb aku tak der akak yg lain..kikikiki)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s