Jalan-jalan · Kawan

Tetibe teringat…

Assalamualaikum…tetibe teringat Desaru…tetibe teringat Jijie…tetibe teringat Zura…tetibe teringat Lin…tetibe teringat Asilah…

Tetibe teringat sebab, rindu…tetibe teringat sebab, sayang…tetibe teringat sebab, nak kuar same2 lagi…tetibe teringat, kadang2 tak perlu sebab…kerana kami sume sentiasa ingat yang kami memang ditakdirkan untuk saling mengingati…

Nama ‘mereka’…

‘Mereka’ juga tak pernah lupa…

‘Mereka’ tetap ada…

‘Mereka’ gembira bersama…

17 thoughts on “Tetibe teringat…

  1. Sememangnyer aku xnak kehilangan korang semua, walaupun kekadang aku yg menghilang diantara korang…u know me…
    Friends for ever…
    Cantik jugak umah aku dalam nie….hehehe

  2. Forever & ever ok..papehal pun still together gather…i lebiu zura & kredit utk umah ko yg sgt2 cantik tu…really nice house!

  3. yup..aku jua merindui saat itu…akan tiba masanya satu persatu akan mengundur diri membina komitmen lain, tp apa yg pasti kenangan itu tetap abadi di ingatan….aku rasa, kita set 1 masa taun ni untuk luangkan masa bersama,selagi masih boleh…sblm aku keluarkan statement I’M NOT SINGLE…hehehhehe

  4. i may have forgotten 2 say that i care, i may have failed 2 open up n share, but though no words have been spoken, my promise of our frenzshp won’t be broken…luv u all

  5. atie ~ sekarang aku dh suci bersih tanpa chenta lagi…chenta, aku menarik diri dari terus memberi harapan…hahahahah
    jijie ~ u always forget to said that…u always failed to shared..but we knows, we’re always there at a special places in ur heart…

  6. …Jangan disandarkan pada kenangan…kerana ianya suatu kerugian…sandarkanlah pada yang sudi..kerana yang sudi adalah suatu kenangan…renung2kan dan selamat beramal …

  7. yerrr….aku jnji…tapi sungguh payah mengotakan ape yg dijanjikan kerana kenyataan selalunya tidak sesempurna impian…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s