Kawan

TQ Lin comei…

Assalamualaikum…hi lin!!!…hahaha…terharunye aku dpt entry khas dari lin comei…time kaceh lin…rase terawang-awang aku bile kene puji…hahaha…

Tp rasenye pujian tu tak penting..ape yg penting, persahabatan kite sentiasa ceria dan bahagia…kan lin kan..kan..kan? ko jangan sedey2 tau…hepy2 je selalu…hidup mesti gembira dan ceria…

Pada aku, ko ni umpama lilin…sanggup membakar diri utk menerangi org lain…which is ko sanggup berkorban utk kawan-kawan..tak berkira, workaholic dan sangat2 pandai menyimpan duit…hahaha…tp sampai skrg aku tak pandai menyimpan cam ko lin…

All the best lin…jgn terlalu fikirkan org lain…fikir pasal ko dulu tau…ape-ape pun ko kene kuat…gembirakan diri dan senyum selalu…sayang ko selalu!

9 thoughts on “TQ Lin comei…

  1. sayang ko juga…stok lilin gumah aku nak abis,akibat dr membakar aromaterapi…aku bakar diri aku la lepas ni yer???hahahhaha..always luv u atie…

  2. aku la peminjam duit lin yg paling tegar mase belajar dulu…debt jugak ade member cam nie…tapi sekarang tidak lagi kan…hehehe

  3. skrg tidak lagi….skg boleh ke aku pinjam duit korang plak?hahahaha…jawab wei jawab..ko atie jgn wat xdengo..ko zura jgn nak elak2 plak…

  4. hahahah..nasib aku xgila..yerla,time student berduit sikit,time keje plk xberduit..pelik kn?sbb komitmen kot..selain berjimat,tiap sem aku keje smpai merantau ke muar tu..kenangn sungguh…

    1. Lin,
      xde ape yg pelik la lin..sume tu normal…mase study kite ingat kite akan byk duit bile dah keje..tp realitinyamcm ni la…xsemua benda kita dapat kan lin…xpe lin, biar kite kurang duit, jgn kurang ajor..hahhaha…yg penting, kite enjoyyyy!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s