Kawan · Peribadi

Manisnya 2009…

Assalamualaikum…manisnye senyum bile ade ‘org tu’ kirim ‘something special’ ke opis..hehe..sangat teruja..sgt terkejut..time kaceh manyak-manyak..pasni kirim-kirim la selalu ye..haha..time kaceh sbb tiba-tiba buat org rase special..ececeh..tapi mmg special pun kan..kan..kan (siap la ‘org tu’ kalau die geleng kepala..haha)…thanks dear!..by the way, ramai yg dpt rase coklat u kirim hari tu…

12 roses…i loikeee!

Sungguh ke bagai di kata?..Nama ‘org tu’ dirahsiakan atas sbb2 keselamatan…hahaha

Opis ku kini berbunga-bunga…

Aku & Pijah sedang ber’bengkel’ ketika sms dari Wahida sampai ke handphone kami…Cik Witt menyatakan hasratnya utk lunch bersama memandangkan hari itu adalah hari terakhir di tahun 2009…ohhh agak menyentapkan hati kami apabila membacanya…maka, kami bertiga dgn girangnya pergi meraikan lunch terakhir 2009 bersama-sama…

Lunch biase-biase je, tp rase sgt2 seronok dan menerujakan memandangkan kami agak jarang keluar bersama lately ni…kerja di ujung2 tahun nmpknye begitu mengganggu utk kami keluar bersama..haha..xpe la, yg penting kami masih spt dulu…selamat tahun baru Pijah & Cik Witt…i lebiu!..all the best for 2010…

Resit tertulis 31/12…last day lunch at 2009

Pijah & Cik Witt hepi sokmo..

Hepi lagi…

Kali ni spt tak hepi…hahaha

 

Selamat tinggal 2009..rahmati kami utk 2010 pula…

10 thoughts on “Manisnya 2009…

  1. suke…suke…suke….cantik la pic2 ni….

    2009 dalam kenangan~~kngn 2009 xkn ade dalam 2010 ni,
    perkenalan, lepak2 bersame, gelak2 melalak,dan mcm2 bnd 1st yg kte bt bersame.

    2010 akn tercipta kenangan baru….
    love u olls….missed our 2009…

  2. … Il ya des milliers de roses sur ce monde, même si je vous donnais chaque rose pour vous, ce ne serait pas assez pour vous dire combien je vous garde! ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s