Kawan · Pengalaman · Peristiwa/ Acara

The Fellowship of Badminton Team…

Assalamualaikum…entry ni special untuk kwn2 team badminton aku..rindunye nak training same-same lagi..pas habis je sukan staf IPTA kat UMT hari tu, masing-masing dah sibuk ngan kerja…plan kite nak buat tournament hari tu pun terpakse delay..byk kekangan yg perlu diatasi lg…

Sofi pun dah gantung raket skrg atas sebab2 kesihatan..alamak, syg nye..sofi main best..hee..pasni kelibat Sofi untuk next tournament dah takde la nmpknye..Nora, insyaallah still dlm team..Fairuz pulak tak sure lagi..hopefully kite same2 dpt berjuang lg..haha

Buat team lelaki..Fauzi, Mazilan, Abe Dee, cc Ramzi, Cik Li, Panjang, Iqbal, Ustaz, Cik Din..tq atas kerjasama, latihan dan nasihat yg diberikan…haha..walau pun kite kalah kat UMT, maybe sbb kite takde coach & tak cukup training (byk la alasan ko..haha) tapi korang mmg best…yg penting silaturrahim sesame kite berkekalan hendaknye..yeay..layan je gmbr2 mase sukan staf kat UMT hari tu…


Malam perasmian..semua nampak ceria!


Our opponent…green vs blue..go go green!

Sebelum berjuang, posing dulu..tapi muke sume nampak ketat je..h


Singgah makan..perbincangan masih berlangsung..hee

CC Ramzi tergelak besar…Abe Dee & Cik Din bangga sbb diorg menang double lelaki..


Ustaz sgt stress sbb die diturunkan sbg single hari tu..wakaka..our kapten, fauzi maintain cool!

4 thoughts on “The Fellowship of Badminton Team…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s