Buku · Kawan

Tiada tajuk

Entry kali ni takde tajuk sbb macam-macam benda nak story dlm satu entry..haha..mcm rojak dah jadinye…beberape minggu lps, annivesary tpt keje aku..YM Tuanku Najihah berkenan mencemar duli utk raikan majlis…chewahh

Tuanku Najihah

Ready nak angkat ‘sembah’ tuanku

My pren…

Aku sorg je terlebih senyum…hee

Last week, wahida berkata..’oi korang, kat parkson alamanda ade sale la!!!’…maka aku & pijah berkata…’jommmm’…maka berangkat la kami slps opis hour ke alamanda…jalan2..pilih2..jeling2..takde yg berkenan pulak…ermmmm…last2 aku shopping kat MPH jugekkkk…aih mmg xtahan la godaan buku ni…

Yeay…buku baru lg!!!

Paling baru dr Aisya Sofea…layan je…

Bakal jutawan kah aku selepas ini?…wahhahaa

Prof Kamil cadangkan buku ni…

Untuk santapan rohani…

Oh yer…last week gak pi tukar tayar kete..empat2 tayar…haha..alhamdulillah aku masih selamat..sbb sape2 yg tgk tahap ke’botak’kan tayar aku tu, mesti ramai tak caye aku masih hidup..heee..mmg tahap bahaya++++…tapi syukur la..sume tayar kembali ber’bunga’..dan aku boleh memandu spt biasa..sbb semasa tayar nazak, siput babi pun bole potong kete aku tau..punyer la berhati-hati…hahaha…

Gambar sekadar hiasan…lalala..bile la leh tukar spot rim ni…

Ahad lps, lawat jue kat klang..umah mak mertua die..nak tgk 2nd baby jue yg dah 3 bulan tu..haha…tp prob kete tak abis lg rupenye…power window bermasalah..terpakse pi check kat bengkel tmn equine, dekat ngan umah zura…siapa zura?..jeng jeng jeng…haha…tahniah jue! dah dpt sepasang anak dah..baby hariz sihat betul nmpknye..wani pun dah pandai jd kak long..hee..tq jue & apis, sbb belanja lunch utk kami..sedap!

Alamak..abis terburai pintu kete…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s