Jalan-jalan · Kawan · Pengalaman

Senyuman di Gunung Senyum…

Yang ni waktu cuti-cuti Malaysia ke rumah wahida hari tu…selain daki Bukit Tinggi, kitorang daki Gunung Senyum jugak…dekat-dekat area rumah wahida…

Sori la..blog ni memang banyak kaitan dengan wahida dan pijah..haha..jenuh la korang tengok muka awek berdua ni..tp takpe, makin lame pandang, makin manis gitu..hukhuk

Cousin & anak buah wahida pun join sekali…the more the merrier kan…maka dengan muka penuh senyuman, pendakian pun dimulakan…

Sekali lagi, aktiviti melihat ‘hijau’ ni tak pernah membosankan…

P1020943
Sesi menghafal info..hee

P1020946

P1030008
Moh ler ramai2 ke gunung senyum…

2 thoughts on “Senyuman di Gunung Senyum…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s