Kawan · Peristiwa/ Acara

10.10.2009

Nak dedicate entry ni kat 2 ‘teman memang mesra’ yang mana pada tarikh keramat ni, ade peristiwa besar pada diorang…apakah itu???

Special to Wahida…Selamat Hari Lahir…wish u selamat panjang umur dan murah rezeki selalu…bertemu jodoh dengan lelaki soleh dan bahagia di dunia dan akhirat..aminnn…

 

IMG_8687

IMG_8741

Untuk Pijah…Selamat bertunang..tahniah k!!! semoga dapat melayari dunia pertunangan dengan baik dan lancar…teruskan momentum itu hingga majlis kawen nanti..dan semoga kekal hingga hujung nyawa k…

P1030717

IMG_0387

IMG_0393

Doa aku sentiasa untuk korang berdua…daa

6 thoughts on “10.10.2009

  1. begitulaa hendaknya..semoga cik fiza terus berbahagia hingga ke akhir hayat bersma pasangan beliau..begitu juga dgn cik wahida.harapnya bertemu jodoh dgn org yg mampu mebimbingnya ke jalan Ilahi,,,amin… bagaimana pula dgn cik empunya page nie..harapannya bagaimana…

  2. aku doa kan untuk pemilik blog ini semoga perjalanan idup nye dipermudahkan Ilahi..semoga dia bertemu kekasih Allah (sebelum tu bg aku jumpa dulu..hohohooh)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s