Peribadi

Hijau…

Sedap dengar lagu hijau yang Zainal Abidin nyanyi tu..tapi best lagi bile kite dapat tengok kehijauan alam..yer la, kalau dah hari-hari dok mengadap komputer jer..tak ke berpinar mata ni..

Sebab tu aku bersyukur sangat bilik opis aku bertingkap..buat aku tambah bersyukur, kat luar tingkap tu ada pemandangan yang hijau…pokok hijau, bukit hijau..semua hijau laa…saujana mata memandang…hee

Sangat seronok sbb bile time kite dah juling mata buat keje depan pc…tinggalkan kejap benda-benda tu semua, then rehatkan mata 5 minit tengok kehijauan…insyaallah kite akan rase fresh balik…so, ‘hijau’kanlah hari anda…

IMG_0260

IMG_0335

IMG_0329

IMG_0268
Ready nak breakfast sambil menikmati ‘hijau’ pagi…

IMG_0321
Bahulu raye..tambah selera nak makan lepas tengok ‘hijau’…hee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s