Peristiwa/ Acara

Selamat Hari Rayer…

Salam lebaran buat semua..Maaf Zahir Batin kepada keluarga, sedare-mare dan kawan-kawan yang jauh dan dekat..

Terima kasih kepada yang sudi ziarah raye ke rumah di awal syawal hari tu..Seronok sangat terima tetamu yang dah lame tak jumpe..Dapat tukar-tukar cerita mengenai perkembangan masing-masing..

Paling best, mestilah bile dapat jumpe member paling kamcing zaman sekolah dulu..Ila, Nurul dan Memek..yang beberape tahun ni, dapat dengar suara kat telefon je..kali ni dapat jumpe sambil kecoh-kecoh dan of course bergosip pasal classmate kitorang dulu..hehe..

Thanks to Ila jamu kitorg mkn nasi ayam kukus..best la ko masak…time kasih kat Memek gak masak lunch untuk aku ngan nurul hari tu..mmg sodap!

Tahniah untuk Liza & Umar yang beraya ngan anak sulung..baby boy lagi…selamat bersalin anak kedua untuk Lia..sempat gak jumpe ko kat umah Liza aritu ek..

Ok, layan jer pic kat bawah ni…

IMG_9715
Tahun ni mekap umah kaler ‘yellow green’

IMG_9727
Menu pagi raye..nasi kerabu…

IMG_0153
Memek sekeluarga yang tak penat senyum…

IMG_0162
Nurul..haa yang ni single lagi, bole amik borang ye..hee..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s